אפליקציה חדשה לסטודנט, טקס נוסף להענקת תעודות

אפליקציה לסלולר של אוניברסיטת בר אילן– חדש

אנחנו שמחים לבשר על אפליקציה חדשה לסטודנט הכוללת מידע בנושאים הבאים: מערכת שעות, ציונים, מבחנים, לוח שנה אקדמי, ניווט בקמפוס וטרמפים. האפליקציה ניתנת להורדה מחנויות גוגל או אפל.

אנו מבקשים מכל הסטודנטים להפסיק להשתמש באפליקציות שאינן מטעם בר אילן שעלולות לגרום נזק למאגרי המידע של האוניברסיטה. האחריות לנכונות המידע היא רק באפליקציה החדשה – אנא השתמשו בה.

טקס הענקת תעודות נוסף למאחרים

האוניברסיטה מודיעה בזאת על קיום טקס נוסף של מתן תעודות תואר אקדמי לבוגרים לתואר ראשון ושני מכל מחלקות האוניברסיטה.

בטקס זה יוענקו תעודות לתלמידים שסיימו לימודים עד סוף סמסטר א' תשע"ז, קיבלו ציונים בכל הקורסים, הגישו בקשה לזכאות עד לתאריך ח׳ בסיון תשע״ז (2.6.17), ולא הוזמנו לטקסים הנערכים בימים אלה.

הטקס למאחרים יתקיים בסוף ספטמבר או תחילת אוקטובר. למשתתפי הטקס תימסר הודעה.

בברכה,

מנהל הסטודנטים