מודעת דרושים

תאריך:
שבת, 30/06/2018
פרטים:

שמי אור סויד, מגיל 13 אני פעיל היטב בעולם היזמות, עד היום יזמתי למעלה מ 90 פרויקטים שונים בתחומים שונים, כאשר חמישה מהמיזמים נמכרו בהצלחה (חלקם ביותר הצלחה וחלקם בפחות הצלחה).

עד לפני 7 חודשים, הייתי מנכ"ל חברת אקווה רימט בישראל, חברה אשר פיתחה את מערכת ה Flowless, מערכת המורכבת על ראשית צנרת המים, אשר מנטרת את צריכת המים השונה בקו המים, חוסכת עד כ 25% בחשבון המים החודשי ומונעת נזקי מים ענק, אשר יכולים להסתכם בנזקים בשווי מיליוני שקלים.

עד עזיבתי מאקווה רימט, היא הייתה פעילה בלקוחות קצה באירופה ופרסנו שני משרדים נוספים לישראל, בקליפורניה ובלונדון.

במשך ה 5 חודשים האחרונים אני עוסק ב 1,000 אחוז, ללא שעות שינה, במיזם שלי, Groupix.

מיזם ה Groupix עוסק בחיבור בין אנשי מקצוע בעולם הספורט למתאמנים מכל הסוגים..

בחודשים האחרונים השקעתי כסף וזמן רב, במחקר השוק ואפיון המוצר ראשוני, אשר יהיה המתאים ביותר לשוק!

לאחר מעקב אחר השוק ועקב הדינמיות הרציפה שאנו רואים מדי יום, הוחלט להגביר קצב ולשנות כיוון, כאשר התכנית המקורית הייתה לבצע את המוצר אצל ספק חיצוני, ולאחרונה הוחלט שנבצע את כל הפיתוח ע"י עובדי החברה ונשקיע את מירב המאמצים בגיוס הכוח אדם המתאים, לביצוע המשימה ולהצלחת החברה באופן תמידי

הצוות פיתוח יצטרך לעבוד ללא תמורה כספית, אלא בתמורה לאחוזים בחברה, כך שלכולם יהיה אינטרס משותף להצלחת החברה וברגע שהפירות ייקצרו, העובדים יהיו הראשונים לקבל וליהנות מהם.

הצוות הפיתוח הנדרש כרגע הוא:

מתכנת Back-end

מתכנת IOS, Android ו WEB

מתכנת ובודק QA

מתכנת ומנהל Designer, UX/UI!!!!! (תפקיד חשוב ביותר שדורש הרבה קריאטייב!!!!)

הצוות יכול להגיע מהמכללות, אוניברסיטאות, אקאתונים, יוצאי צבא, תלמידים במסגרות השונות וכל מתכנת שיש לו את היכולת והרצון! החשוב מכל, שיהיה להם משמעת, התחייבות, ניסיון נדרש ותשוקה להצלחת המיזם!!!! שיבינו מה אנחנו מנסים לעשות פה!!!!!

אשמח להפצת השמועה מצידך וכל אשר נשיג מכך, יהיה מבורך!!!

ניתן לשלוח את הפרטים לכתובת

מייל - orswed@hotmail.com

תודה רבה על העזרה! נהיה בקשר...!

בברכה,