Hebrew
News Banner
Body

המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר אילן מוציאה כבר כמה שנים ברציפות את עבודות הדוקטורט בבינה מלאכותית, הטובות במדינת ישראל. השבוע התבשרה המחלקה כי זאת פעם שניה בשלוש שנים שדוקטורנט שלה זוכה בהישג יוקרתי זה, כאשר ד"ר יוסי עדי זכה במקום הראשון ע"י האיגוד הישראלי לבינה מלאכותית (IAAI) על עבודת הדוקטורט המצטיינת בתחום הבינה המלאכותית לשנת 2020. הדוקטורט היה בנושא רשתות נוירונים עמוקות ושימושן למדע הדיבור תחת הנחייתו של פרופ’ יוסי קשת מהמחלקה למדעי המחשב. פרופ' קשת מציין כי ״במסגרת הדוקטורט פרסם יוסי עדי 16 מאמרים בכנסים מובילים וג׳ורנלים והיום הוא חבר צוות המחקר ב-AI בחברת Facebook".

ד"ר נוספת בוגרת המחלקה, ורד שוורץ (בהנחייתו של פרופ' עידו דגן), זכתה כמקום שני (runner-up) ע"י האיגוד על מחקרה בנושא ״למידת היסקים לקסיקליים בדיוק גבוה״.