תיכוניסטים

תואר ראשון

לשאוף גבוה ולהצטיין

החממה האקדמית לנוער מצטיין במתמטיקה

התוכנית מיועדת למי שסיימו בגרות במתמטיקה ב-5 יחידות בציון שמעל 90 ,בכתה י' או מוקדם יותר. התלמידים צריכים להבחן בשנה השניה במבחן אמי"ר לקביעת הרמה באנגלית, ולהשיג פטור מקורס בהבעה עברית על-ידי ציון בגרות של 76 ומעלה.

התוכנית נפתחת בשני קורסי קיץ, המתקיימים בחופשה שלפני כתה י"א. סמסטר הקיץ הראשון לתלמידי התוכנית האקדמית לנוער כולל שני קורסים אקדמיים: "מתמטיקה בדידה" (88-195) ו"אלגברה לינארית 1" (88-112).באופן רשמי, נלמדים שני קורסים אלה במסגרת של "שמיעה חופשית", והתלמידים אינם נחשבים עדיין לסטודנטים. עם הרישום לאוניברסיטה במסגרת התוכנית, לאחר חופשת הקיץ, מוכרים הקורסים כחלק מהלימודים לתואר.

הקבלה לללימודי תואר ראשון במסלול מדעי המחשב ומתמטקה דו ראשי תלויה בהישגים בקורסי הקיץ:

כדי להתחיל את לימודי התואר הראשון במסלול זה יש לעבור את שני הקורסים  בציון ממוצע של 70 לפחות .

החל מסמטר א' לימודי התואר הראשון במסלול מדעי המחשב ומתמטיקה דו ראשי יתקיימו כ  3-4 ימי לימודים בשבוע החל משעות הצהריים.

הרשמה לתואר ראשון

מבנה הלימודים

מצ"ב מסלולי הלימוד במחלקה וכללי המחלקה מתוארים . יש ללמוד את הקורסים לפי תכנית המסלול. קורסים מסוימים הם דרישות קדם לקורסים רבים, וכשלון בהם עלול לגרום להפסד של שנה או אף להפסקת התואר.

תכנית קורסים כל המסלולים לפי שנת התחלת לימודים (שנת חוקה)

ידיעון לתואר ראשון במדעי במחשב

תנאי קדם

תקנון המחלקה

רישום לקורסים

הרישום נעשה דרך מערכת האי-נבר (יש לבחור באופציה של ייעוץ וירטואלי ) בעת חלון הזמן שניתן (את חלון הזמן ניתן לראות במערכת).

יש להרשם לקורסי החובה (הרצאה + תרגול), הבחירה והסמינריון . יש להרשם לסמסטר א' ולסמסטר ב'. הרישום ניעשה על בסיס מקום פנוי ובתנאי שיש את דרישות הקדם.

שעות מחלקה

קורס 89099 הם שעות מחלקה. שעות אלו מיועדות להשלמת ותגבור שיעורי הרצאה ותרגול או מתן בחנים. שעות המחלקה קבועות במערכת ומתקיימות על פי הצורך. יש להירשם לקוד זה. לא ניתן להרשם לקורסים בשעות שיעורי ההשלמה. הודעה מסודרת על שיעורי השלמה נשלחת לסטודנטים. סטודנטים הנדרשים ללמוד קורס חובה בלימודי הדו ראשי בזמן שעות המחלקה, ירשמו לקורס זה בחפיפה באישור המחלקה.

חובות נוספים לתואר: לימודי יסוד ביהדות, אנגלית כשפה זרה והבעה עברית.

קטלוג (סילבוס) הקורסים

כל הסטודנטים חייבים לקרוא בעיון את תקנון המחלקה

צורו קשר:

סיגל שגב זרחיה - מרכזת תואר ראשון

עדי לוי פרח-  מתאמת תואר ראשון .

מיכל דרור - מתאמת תואר ראשון

טלפון: 03-5318866 / 03-7384370 כתובת מייל: bsc@cs.biu.ac.il וואטסאפ 03-5318866