אודות המחלקה

המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן הינה מובילה עולמית בתחומים של בינה מלאכותית, רובוטיקה, למידת מכונה, קריפטוגרפיה וסייבר, אלגוריתמיקה ועיבוד שפה טבעית.

המחלקה שמה דגש רב על חיבור התיאוריה של ספסל הלימודים לעיסוק במקצוע מדעי המחשב, ובפעילותו מגשימה את חזונה לשמש גשר בין עולם המחקר האקדמי לעולם התעשייה והעסקי.

סגל המחלקה מורכב מחוקרים ידועים ומובילים בתחומם, ותיקים וצעירים, העומדים בחזית המחקר האקדמי והתעשייתי ומשלבים את עבודתם עם יצירתיות, ניסיון וידע רב.

המחלקה למדעי המחשב מקיימת פגישות עם אנשי אקדמיה ותעשייה. המפגשים מעשירים ומרחיבים את היכרות התלמידים עם החידושים בתחום. בוגרי החוג משולבים, הן במחקר והן בשוק העבודה.

המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן מהווה בית לתלמידים מצטיינים ומעניקה פרסים ומלגות לסטודנטים בעלי נתוני קבלה גבוהים, תלמידים המשתלבים בתוכניות המצוינות ומלגת הילה.

לקבלת מידע בנושא לימודים במחלקה למדעי המחשב צרו קשר דרך עמוד צור קשר