מדעי המחשב סמסטר אביב - תוכניות הלימוד הפתוחות להרשמה בסמסטר ב'

רוצים להרוויח שנה? - המחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן מאפשרת לכם ולכן להצטרף ללימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב לקראת תואר ראשון, תואר שני (עם או ללא תזה) ותואר שלישי. כך שאם אתם מעוניינים ללמוד מדעי המחשב ופספסתם את תחילת השנה האקדמית בשל גיוס למילואים, שירות צבאי, שהות בחו"ל או שפשוט התלבטתם, חשוב שתדעו שניתן להצטרף לסמסטר אביב במדעי המחשב, מבלי להמתין לשנה האקדמית הבאה.

הסגל המקצועי והאקדמי מלווה את סטודנטים והסטודנטיות שנרשמו ללימודי מדעי המחשב סמסטר אביב, עוזר לבצע את ההתאמות וההשלמות הנדרשות ומעניק מעטפת מנהלית ואקדמית תומכת.

בדומה לנרשמים בתחילת השנה האקדמית, גם הסטודנטים המצטרפים ללימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב יכולים לבחור מבין מגוון התוכניות, ההתמחויות והמסלולים הקיימים. הלימודים במחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בר-אילן משלבים בין פרקטיקה לבין תיאוריה, עומדים בסטנדרט אקדמי גבוה ומתאימים לאוהבי חשיבה כמותית ואנליטית.

התואר במדעי המחשב מכין את הבוגרים להשתלב במחקר באקדמיה ו/או בתעשייההוא פותח דלת למגוון תפקידי מפתח ומשרות נחשקות, בסטרטאפים וחברות הייטק וגם נותן מענה לצרכי המשק בתחומי מחקר, יזמות והייטק.

לקבלת מידע נוסף בנושא לימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב, צרו קשר כעת דרך עמוד צור קשר ונחזור אליכם בהקדם.

תוכניות הלימוד במדעי המחשב הפתוחות לסמסטר ב':

לימודי תואר ראשון במדעי המחשב סמסטר אביב

מדעי המחשב חד חוגי מתחיל בסמסטר ב' מספר מסלול 89-103:

מסלול א':

סכם: מינימום 74. ציון הסכם נקבע ע"י שקלול של בגרות ופסיכומטרי. ניתן לבדוק את הסכם במחשבון הערכת סיכויי הקבלה.

פסיכומטרי: ציון 690 לפחות.

מינימום מכפלת מתמטיקה של 360 (מספר יחידות הלימוד מוכפל בציון הבגרות)

מסלול ב':

בגרות מתמטיקה: 5 יחידות בציון 90 לפחות.

פסיכומטרי חלק כמותי: ציון 130 לפחות.

תלמידי בית הספר הבינלאומי

להרשמה ללימודי סמסטר אביב הקליקו כאן

לפרטים מלאים על סמסטר אביב מדעי המחשב הקליקו כאן

לימודי תואר שני במדעי המחשב סמסטר אביב

לימודי תואר שני - במסלולי הלימוד:

מדעי המחשב עם תזה (89-404) ובלי תזה (89-504)  בתחומי התמחות

• בינה מלאכותית
  • קריפטוגרפיה ואבטחה (סייבר)
  • חישוביות ואלגוריתמים

מדעי המחשב עם תזה (89-407) ובלי תזה (89-507)

• מדעי הנתונים ובינה מלאכותית

להרשמה לתואר שני סמסטר אביב מדעי המחשב, הקליקו כאן

לפרטים מלאים על סמסטר אביב מדעי המחשב הקליקו כאן

לימודי תואר שלישי במדעי המחשב סמסטר אביב

להרשמה לסמסטר אביב מדעי המחשב הקליקו כאן

לפרטים מלאים על מדעי המחשב סמסטר אביב הקליקו כאן

סמסטר אביב מדעי המחשב – יתרונות

לימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב מציגים כמה יתרונות מרכזיים, לדוגמה:

לימודי מדעי המחשב סמסטר אביב מספקים פתרון לחיילים משוחררים, מתלבטים ולמטיילים – האפשרות  להצטרף ללימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב (סמסטר ב') הוא פתרון נהדר לחיילים שהשתחררו מהצבא וגם למטיילים שחזרו מהטיול הגדול לאחר הצבא באמצע השנה האקדמית שלא רוצים להמתין שנה נוספת לפתיחת שנת הלימודים.

סמסטר אביב במדעי המחשב מעניק נחיתה רכה – על פי רוב סמסטר אביב היא קצר יותר ויש בו יותר חגים ולכן יותר חופשות. סמסטר אביב מספק נחיתה רכה לאקדמיה ומאפשר להתרגל ללימודים האקדמיים המאתגרים במדעי המחשב, בהדרגה.

סמסטר אביב הוא זמן טוב יותר לחפש פתרונות דיור לסטודנטים  - הצטרפות ללימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב, בזמן שכבר רוב הסטודנטים לומדים וכבר מצאו פתרונות דיור בתחילת השנה, מזמן לסטודנטים פחות תחרות בשוק הדיור ומאפשר לחפש בשקט וללא לחץ.

לימודי מדעי המחשב בסמסטר אביב מקצרים את משך הלימודים – סטודנטים המצטרפים לסמסטר אביב במדעי המחשב למעשה משלימים את הלימודים בתקופה קצרה יותר מאלו אשר התחילו את הלימודים בתחילת השנה  האקדמית. על פי רוב הם לומדים קורסים משלימים "שפספסו" במסגרת סמסטרי קיץ, כך שמשך הלימודים שלהם הוא קצר יותר.

לקבלת מידע נוסף בנושא לימודי סמסטר אביב במדעי המחשב, צרו קשר כעת דרך עמוד צור קשר ונחזור אליכם בהקדם.