מלגת נדב לתארים מתקדמים

מלגת נדב ניתנת לסטודנטים וסטודנטיות המצטיינים ביותר מבין תלמידי התארים המתקדמים, כפי שהדבר מתבטא בפרסום מחקרים בעיתונות המדעית, בפריצות דרך מחקריות עליהן יעידו המנחים והמנחות, ובקידום המדע.

קול קורא למלגת נדב

המחלקה למדעי המחשב מעודדת מצוינות בקרב תלמידי/ות התארים המתקדמים העוסקים במחקר בהנחיית החוקרים/ות במחלקה.

המחלקה מבקשת להעניק את מלגת נדב למצוינות במחקר לדוקטורנטים/ות ומסטרנטים/ות במסלול המחקרי בעלי הצטיינות אקדמית בלימודים ובמחקר.

זכאות להגשת מועמדות: סטודנטים/ות לתארים מתקדמים במחלקה עם ממוצע ציונים הגבוה מ-85, ושהגישו ופרסמו מאמרים בכנסים תחרותיים ו/או בז'ורנלים מקצועיים. כמו כן, אנשי סגל מוזמנים/ות להציע למלגה סטודנטים/ות מצטיינים/ות שלהם בליווי המלצות.

תנאי סף לקבלת המלגה:

ממוצע ציונים משוקלל של התואר עד כה: 85 ומעלה.

השתתפות בפרסום של מאמר אחד לפחות (ככל שיהיו יותר מאמרים כך יגדל הסיכוי לזכות) במהלך הלימודים.

השתתפות פעילה במעבדות ותרומה לקבוצת המחקר.

המלצה של לפחות חבר/ת סגל אחד מהמחלקה.

גובה המלגה : 6,000 ₪ (סכום חד פעמי).

הגשת מועמדות עד לתאריך 31.1.2024 בטופס המצורף: כאן

לפרטים נוספים דברו איתנו:

Phone number 03-5318866

link to whatsup