הנחיות מחלקתיות לתואר שני

ברוכים/ות הבאים/ות והשבים/ות לסטודנטים/ות החדשים/ות והוותיקים/ות של המחלקה למדעי המחשב.

ברצוננו לאחל לכם/ן שנת לימודים פורייה ומהנה עם הרבה הצלחה.

בכל שאלה ניתן לפנות למחלקה למדעי המחשב,  בטלפון: 03-5318866 או במייל: masters@cs.biu.ac.il

בכל שאלה הקשורה לתמיכה טכנית או לנושא שכר לימוד יש לפנות למוקד שמ"ע

בטלפון : 9392* /  03-5317000

תלמידי תואר שני שהתקבלו למסלול א' (עם תזה) לשנה"ל תשפ"ד:

בלימודי מדעי המחשב לתואר שני, במסלול א', לומדים קורסי חובה לפי ההתמחות, קורסי קדם ובחירה. בנוסף, שני סמינריונים (לפחות אחד מתחום ההתמחות) וקולוקוויום מחלקתי ( ללא חיוב שכ"ל).

תלמידי תואר שני שהתקבלו למסלול ב' (ללא תזה) תשפ"ד:

בלימודי מדעי המחשב לתואר שני, במסלול ב', לומדים קורסי חובה לפי התמחות, קורסי קדם ובחירה. בנוסף, סמינריונים (לפחות אחד מתחום ההתמחות) וסדנה לפרוייקטים.

מידע לסטודנטים לתואר שני | המחלקה למדעי המחשב (biu.ac.il)

עליכם/ן לקרוא בעיון את חוברת פרטי מידע תשפ"ד של בית הספר לתארים מתקדמים לשנה"ל תשפ"ד:

לתשומת לבך, האוניברסיטה מחייבת בלימודי יסוד ביהדות, קורסי אנגלית וקורסי השלמה לנדרשים.

בנוסף, ייתכנו שינויים בידיעון, זמני הקורסים ותנאי הקדם, הודעה מסודרת תשלח בהמשך.

שנת לימודים טובה ובהצלחה!!!

מזכירות תארים מתקדמים